Onderhoud en Keuringen

Keuringen

J. van der Sluis Dirkshorn B.V. voert voor u de wettelijk verplichte jaarlijkse veiligheidskeuring uit. Vanzelfsprekend worden deze keuringen uitgevoerd door gediplomeerde keurmeesters.

Wat is een BMWT keurmerk?

BMWT keurmerk Naar aanleiding van het Arbobesluit van 1 juli 1997, waardoor de verantwoordelijkheid voor het ter beschikking stellen van veilige materialen bij de werkgever ligt, heeft J. van der Sluis Dirkshorn B.V. het initiatief genomen om zich aan te sluiten bij de BMWT, dit is mogelijke doordat we officieel Linde dealer zijn voor de kop van Noord Holland. Het BMWT keurmerk geeft u de zekerheid dat uw intern transportmiddel inderdaad veilig is.

Hoe werkt het BMWT keurmerk?

Een gediplomeerde keurmeester controleert aan de hand van een inspectielijst de technische staat van een machine. Als de keurmeester concludeert dat de machine aan de gestelde eisen voldoet wordt er een genummerde sticker op de machine aangebracht en ontvangt u een afschrift van het keuringsrapport. De keuring wordt geregistreerd in ons keuringssysteem en bij de BMWT en jaarlijks zullen wij u benaderen als uw keuring hernieuwd moet worden. De keurmeesters moeten een opleiding hebben gevolgd volgens de BMWT richtlijnen en zijn verplicht bijscholingscursussen te volgen.

Periodiek onderhoud en de BMWT keuring

U kunt de BMWT veiligheidskeuring samen met het periodieke onderhoud laten uitvoeren, uw machine staat dan niet langer stil dan noodzakelijk is.

Meer weten?
Wilt u meer productinformatie en advies op maat? Neem dan contact met ons op! Bel ons kantoor in Anna Paulowna of Dirkshorn, wij zijn u graag van dienst.