Nieuws

Nieuws

Enthousiast team kracht van Van der Sluis

Van der Sluis-team van de vestiging in Dirkshorn Het Van der Sluis-team van de vestiging in Dirkshorn, voor het pand aan
C. de Vriesweg 3. Robert Smit ontbreekt op de foto. (Foto: Bertil van Beek/RM)

DIRKSHORN / ANNA PAULOWNA - Klantgerichte en enthousiaste medewerkers, dat is de kracht van Van der Sluis bv. De specialist op het gebied van intern transport, reinigingsmachines en landbouwmechanisatie en -industrie is al decennia lang een grote speler op de markt in de Kop van Noord-Holland.

Directeur Jan van der Sluis: "We gaan ver om aan alle verwachtingen te voldoen. Onze mensen doen er alles aan om op creatieve wijze problemen op te lossen."

"We zijn eigenlijk altijd bereikbaar. Buiten kantooruren kunnen klanten in noodgevallen onze storingsdienst raadplegen", gaat Van der Sluis verder. "Neem nu bijvoorbeeld akkerbouwers. Die zijn zeven dagen in de week aan het werk. Voor hen is het belangrijk dat zij bij materiaalpech snel weten waar zij aan toe zijn. Middels onze storingsdienst zijn wij in staat snel en alert te reageren." Het bedrijf, dat in 1962 werd opgericht in Anna Paulowna, beschikt inmiddels over twee panden: in Dirkshorn aan C. de Vriesweg 3 en in Anna Paulowna aan Spoorsingel 17. In Anna Paulowna richt Van der Sluis zich op landbouwmechanisatie. In Dirkshorn is het bedrijf ook actief op het gebied van intern transport. "Hoewel we ons van oudsher richten op de bolbloemenkwekers, zijn we daarnaast sterk in de veehouderij en de akkerbouw. Dat is in Dirkshorn sterk gegroeid! In de loop van dit jaar breiden we in Dirkshorn uit met een opslagruimte c.q. showroom."

Uitdaging

De medewerkers van Van der Sluis zijn het uithangbord van het bedrijf. Dat benadrukt Van der Sluis graag. "Onze jongens hebben veel kennis van de machines die wij leveren. We vinden het dan ook belangrijk om te investeren in onze mensen. Het moet voor hen uitdagend blijven om bij ons te werken. Doordat we officieel dealer zijn van A-merken als John Deere, Linde en Kuhn kunnen we cursussen aanbieden waarin de nieuwste technologieën uitgelegd worden. Zo doen monteurs - zowel in Anna Paulowna als in Dirkshorn - kennis op, maar blijft het werk ook afwisselend. Overigens zijn niet alleen de mensen in de werkplaats en de servicemonteurs belangrijk. Ook de vertegenwoordigers, de mensen in het magazijn en de medewerkers op kantoor zijn essentiële schakels; de één kan niet zonder de ander. Met z'n allen vormen we een sterk en enthousiast team!"

Of het nu gaat om een heftruck of een elektrische palletdrager, een oogstmachine of een trekker uit de 7030-serie van John Deere; bij Van der Sluis is men aan het juiste adres. "Ook kunnen klanten bij ons terecht voor het huren van vorkheftrucks of voor accessoires en andere apparaten die in onze ontvangsthal liggen opgesteld. Die veelzijdigheid is belangrijk voor ons vakgebied."

Vacature

Van der Sluis bv is op zoek naar mensen die het landbouwmechanisatie-team willen versterken. Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op www.jvandersluis.nl of neem contact op via 0224-551387 of

Oktober 2008

Meer weten?
Wilt u meer productinformatie en advies op maat? Neem dan contact met ons op! Bel ons kantoor in Anna Paulowna of Dirkshorn, wij zijn u graag van dienst.