Nieuws

Nieuws

Van der Sluis: jong en krachtig

Het team van J. van der Sluis in Anna Paulowna Het team van J. van der Sluis in Anna Paulowna is - met bedrijfsleider Martin, vijf monteurs, één vertegenwoordiger en twee administratieve medewerkers - de kracht van het bedrijf aldaar.
(Foto: Nelly Veenstra/RM)

ANNA PAULOWNA / DIRKSHORN - Vanuit de trein zie je het bedrijf J. van der Sluis te Anna Paulowna al sinds jaar en dag liggen. Het bedrijf - gespecialiseerd in de verkoop, reparatie en verhuur van tractoren en werktuigen - is nog altijd een grote speler op de markt in de Kop van Noord-Holland. De onderneming startte in 1962 met een vestiging in Anna Paulowna, maar is sinds jaren ook actief in Dirkshorn. De kracht van Van der Sluis? "Kwaliteitsproducten gecombineerd met een enthousiaste groep medewerkers", aldus Martin Dikken, bedrijfsleider in Anna Paulowna.

De vestiging in Anna Paulowna richt zich voornamelijk op tractoren en werktuigen. Denk bijvoorbeeld aan tractoren, combines, veldspuiten en werktuigen van John Deere, beregeningshaspels van AP/Faber, reinigingsmachines van Nilfisk-Alto, industriële stofzuigers van Kiekens, werktuigen van Kuhn en magazijn- of werktuigstellingen. Martin: "Ook voor intern transportmaterieel kunnen klanten bij ons terecht. Wij zijn dealer van het bekende merk Linde. De service- en verhuurafdeling wordt echter aangestuurd door onze collega's in Dirkshorn; daar bevindt zich ook een ruime voorraad 'gebruikte' heftrucks."

Van der Sluis is van oudsher gericht op de bloembollensector, maar ook klanten uit de akkerbouw en veeteelt weten inmiddels de weg naar de Spoorsingel te vinden. Martin: "Door het brede pakket aan producten dat we vertegenwoordigen, kunnen we veel sectoren van dienst zijn." Naast binding met klanten is de flexibiliteit van het bedrijf een pluspunt. Martin: "Doordat we sterk regionaal werken zijn we in geval van calamiteit snel ter plaatse. De servicewagens zijn zo uitgerust dat de meeste problemen meteen opgelost kunnen worden. Mochten er onverhoopt toch onderdelen besteld moeten worden dan zijn deze in 95 procent van de gevallen de volgende ochtend beschikbaar." Martin benadrukt dat dit alles niet te realiseren is zonder het gemotiveerde personeel. "We hebben een jonge, hechte groep die meegaat met de tijd. Middels scholing en cursussen bij de importeurs blijven ze op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen."

Winkel

Het bedrijf in Anna Paulowna, maar ook in Dirkshorn, heeft de beschikking over een winkel met artikelen zoals verf, bevestigingsmaterialen, werkschoenen, verlichting, oliën en smeermiddelen. Maar ook John Deere-kleding, -miniaturen en -speelgoed liggen in de schappen. Martin: "Vooral de nieuwe John Deere-traptrekker is een hot item." Tevens kunnen klanten voor keuringen van tractoren en veldspuiten bij Van der Sluis terecht. "Veldspuiten moeten eens in de drie jaar gekeurd worden. In de periode januari/februari kunnen klanten hiervoor bij ons terecht. In de periode november/december zijn we altijd druk bezig met preventief onderhoud aan beregeningshaspels zodat deze in het voorjaar weer probleemloos ingezet kunnen worden."

Vacatures

Lijkt het je leuk om bij dit bedrijf te werken? Dat komt goed uit! Van der Sluis is op zoek naar monteurs. Het bedrijf biedt niet alleen een goede werksfeer, maar ook de mogelijkheid om cursussen te volgen. Kijk voor meer informatie op de website www.vandersluisbv.nl of neem contact op via tel. 0223-531644.

Oktober 2008

Meer weten?
Wilt u meer productinformatie en advies op maat? Neem dan contact met ons op! Bel ons kantoor in Anna Paulowna of Dirkshorn, wij zijn u graag van dienst.