Nieuws

Nieuws

Aflevering Linde N20 orderverzamelaars aan Blankendaal Coldstores BV

TUITJENHORN - Dinsdag 18 Augustus 2009 heeft J. van der Sluis Dirkshorn B.V. 9 nieuwe Linde N20 orderverzamelaars afgeleverd aan Blankendaal Coldstores B.V. te Tuitjenhorn.

Het betreft een uitbreiding van hun "vloot" Linde reachtrucks, orderverzamelaars, pallettrucks en vorkheftrucks.

Blankendaal Coldstores B.V. werkt momenteel met een enthousiast team van jonge mensen aan een comeback op de koel en vriesmarkt hetgeen hen zeer goed afgaat gezien de dagelijkse drukte in en om het bedrijf en de behoefte om hun vloot al snel na de doorstart uit te breiden met 9 eenheden.

Wederom heeft Blankendaal gekozen voor de Linde machines gezien hun ergonomie, degelijkheid, snelheid, eenvoud en duurzaamheid, maar ook de korte lijnen met J. van der Sluis B.V. gevestigd in het nabijgelegen Dirkshorn heeft er toe bijgedragen dat men weer voor Linde orderverzamelaars heeft gekozen.

Aflevering van de Linde N20 orderverzamlaars voor het moderne
vriescomplex van Blankendaal Coldstores B.V. te Tuitjenhorn.
Aflevering van de Linde N20 orderverzamlaars voor het moderne vriescomplex van Blankendaal Coldstores B.V. te Tuitjenhorn.

Met deze investering in de huidige economische markt wil Blankendaal een duidelijk signaal afgeven "wij zijn er klaar voor" met een splinternieuw hypermodern vriescomplex, een nieuw machinepark op gebied van intern transport materieel en een jong team van enthousiaste medewerkers kunnen zij met vertrouwen de toekomst tegemoet zien.

De 9 nieuwe Linde N20 Coldstore orderverzamelaars zijn door J. van der Sluis B.V. op wens van Blankendaal B.V. aangepast voor hun specifieke werkzaamheden, zo zijn ze allemaal voorzien van een "dakje" voor het in en uitrijden van de vriescellen zodat de strokengordijnen de chauffeur niet raken, ook zijn de vorken verlengd naar 1.41 m en 1.70 m in verband met de maat van de vries- en winkelcontainers.

Tevens zijn een aantal van deze nieuwe N20 orderverzamelaars uitgevoerd met moderne scanapparatuur en beeldschermen voor het snel en doeltreffend verzamelen van orders voor bepaalde supermarktketens.

Zoals gezegd staat Blankendaal Coldstores B.V. klaar voor de toekomst met hun moderne "vloot" machines en moderne vrieshuizen.

Johan Goudsblom, J. van der Sluis Dirkshorn B.V.

Meer weten?
Wilt u meer productinformatie en advies op maat? Neem dan contact met ons op! Bel ons kantoor in Anna Paulowna of Dirkshorn, wij zijn u graag van dienst.