Nieuws

Nieuws

Afscheid Nico Erents bij van der Sluis

Nico Erents Nico Erents heeft wegens vervroegd pensioen na 30 jaar afscheid genomen van J. van der Sluis Anna Paulowna/Dirkshorn bv. (Foto: EWA foto's)

ANNA PAULOWNA/DIRKSHORN - Na dertig jaar sleutelen bij de vestigingen van het landbouwmechanisatie- en intern transportbedrijf van J. van der Sluis in Anna Paulowna en Dirkshorn is Nico Erents (60) deze maand met vervroegd pensioen gegaan. Nico trad op 29-jarige leeftijd als monteur in dienst en wist zich op te werken tot chef afdeling intern transport.

Voor velen in de Kop van Noord-Holland is Nico Erents de man die alles afweet van vorkheftrucks en ander intern transportmaterieel. Bij menig bedrijf kwam hij nog altijd zelf de heftrucks repareren of nieuw materieel afleveren. Dit deed hij omdat hij graag uit de eerste hand van zijn klanten de reacties op de door hem afgeleverde producten wilde horen.

Nico heeft overigens niet altijd aan heftrucks gesleuteld. "Toen ik bij de vestiging van Jan van der Sluis in Anna Paulowna in dienst trad, was deze net dealer geworden van het tractormerk John Deere. Maar in die tijd werden ook kranen en shovels van dit merk verkocht. In de daaropvolgende jaren werd de vraag naar heftrucks groter en besloot men dat ik mij zou gaan toeleggen op het repareren en onderhouden van intern transportmaterieel."

In 1981 werd Nico benoemd tot chef van de afdeling intern transport. Een afdeling die door de jaren heen een grote groei heeft doorgemaakt als dealer van het kwaliteitsmerk Linde. Naast zijn werk als chef fungeerde Nico ook als keurmeester voor heftrucks en praktijkopleider voor jonge monteurs. "Nico is een harde werker die altijd voor onze klanten heeft klaargestaan", zegt Jan van der Sluis Jr. "Een man met ontzettend veel kennis en ervaring die wij zeker zullen missen."

Vanwege de verplaatsing van de afdeling intern transport van Anna Paulowna naar Dirkshorn, heeft Nico Erents het laatste jaar van zijn loopbaan bij deze Van der Sluis-vestiging volgemaakt. Daar heeft hij vrijdag 2 februari ook officeel afscheid genomen. Nico Erents wordt als chef afdeling intern transport opgevolgd door Joan Hoitink, die bij de vestiging in Dirkshorn al jaren technisch bedrijfsleider is van zowel de afdeling landbouwmachines als de afdeling intern transport.

Voor nadere informatie:

J. van der Sluis Dirkshorn B.V.
Industrieterrein De Banne
C. de Vriesweg 3-5
1746 CL Dirkshorn
T 0224-551387
F 0224-552068
E info@vandersluisbv.nl
I www.vandersluisbv.nl

Februari 2007

Meer weten?
Wilt u meer productinformatie en advies op maat? Neem dan contact met ons op! Bel ons kantoor in Anna Paulowna of Dirkshorn, wij zijn u graag van dienst.