Kiekens industriele stofzuigers

Kiekens industriele stofzuigers

Voor professioneel reinigen van:

  • loodsen
  • fabriekshallen
  • werkplaatsen
  • garages
  • magazijnen
  • kantorenwinkels
  • enz.

De producten van Kiekens Products maken alweer enige tijd deel uit van het brede assortiment van J. van der Sluis Anna Paulowna BV. Kiekens heeft een grote ervaring met het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige stofzuigers die worden toegepast in zowel de land- en tuinbouw als de industrie.

Kiekens heavy duty industriele stofzuigers

Deze eenvoudige, robuuste maar toch compacte industriele stofzuigers zijn geschikt voor het opzuigen van niet gevaarlijke droge grove delen tot middel-fijn stof (doorlaatgraad van 0,5 % (filterklasse M)). Door het in de grote stofopvangruimte geintegreerde filter en de voorafscheider voor grove delen zijn deze industriele stofzuigers met name geschikt voor de bouw, agrarische sector, textiel, papier, werkplaatsen, garages, magazijnen en industrie.

Kiekens high performance industriele stofzuigers

De high performance industrie - stofzuigers zijn toepasbaar voor alle stoffen inclusief gezondheidsgevaarlijke stoffen. De zuigers zijn mobiel en hebben een zeer hoge doorlaatgraad (stofklasse M en H). Door deze kenmerken, de separate stofbak en een laag geluidsniveau zijn ze met name geschikt voor o.a. de voedingsmiddelen - ,chemische en farmaceutische industrie.

Kiekens wet and swarf zuigers

Voor het opzuigen van natte, vochtige substanties heeft Kiekens twee mobiele roestbestendige zuigers ontwikkeld. Het motordeel is beveiligd met een vlotter en het filter is rot- en schimmelbestendig. Ook spanen, granulaten en industrie-afval kunnen opgezogen worden. Dankzij de grote opvangcapaciteit en de eenvoudige lediging kunnen deze stoffen gemakkelijk afgevoerd worden.

Kiekens multi-point industrie-stofzuigers

Voor het opzuigen van grote hoeveelheden grof en fijn stof, afval en bulkstoffen zijn de multi-point zuigers met name geschikt. Deze zijn uitgerust met krachtige hoogrendement turboventilatoren en worden veelal ingezet in combinatie met een voorafscheider.

Door de motoren zijn deze zuigers geschikt om meerdere punten gelijktijdig af te zuigen of leidingtransport over grote afstanden te verzorgen.

Brochures

Hoogvacuüm
Mobiel Stationair Semi-
mobiel
Stof B190 DM8000 KF3000
B191 DM9000 KF4000
B192 KS KD
C193 KV KG
C335 KD/KG
KE
Spanen & vloeistoffen KW2000 KW3000
Water & stof W192 KW4000
KW1000
Gassen & geuren
Nevel & dampen
Laagvacuüm
Mobiel Stationair Semi-
mobiel
Stof DM800 / DM4000 DM800 / DM1200
DM1200 DM5000
DM6000
DM7000
DM8000
DM9000
DM10000
DM800 / DM1200
Spanen & vloeistoffen
Water & stof
Gassen & geuren Airmaster
Nevel & dampen Mistmaster

Acrobat Reader

De brochures zijn beschikbaar als Acrobat Reader (PDF) bestanden. Om deze te kunnen lezen heeft u het programma Adobe Reader nodig. Dit programma kunt u gratis downloaden.

Meer weten?
Wilt u meer productinformatie en advies op maat? Neem dan contact met ons op! Bel ons kantoor in Anna Paulowna of Dirkshorn, wij zijn u graag van dienst.