Eureka Schrobmachines, walk behind & ride on

Walk behind voor kleine tot middelgrote oppervlakten

Eureka schrobmachines Eureka E36
Schrob- zuigautomaat met uitzonderlijke prestaties en manipuleerbaarheid in kleine ruimtes.
Product informatie

Eureka schrobmachines Eureka E46
Zeer wendbare schrob- zuigautomaat voor middelgrote oppervlakten.
Product informatie

Walk behind voor middelgrote tot grote oppervlakten

Eureka schrobmachines Eureka E51 eco
Schrob- zuigautomaat voor oppervlakten van 250 tot 1.000m. Uitgerust met gepatenteerd ECO systeem. Water- en detergentrecuperatie. Dosering in functie van de rijsnelheid.Tot 160L watervoorraad.
Product informatie

Eureka schrobmachines Eureka E61 eco
Schrob- zuigautomaat voor oppervlakten van 800 tot 2.000m. Uitgerust met gepatenteerd ECO systeem. Water- en detergentrecuperatie. Dosering in functie van de rijsnelheid. Tot 160L watervoorraad.
Product informatie

Walk behind voor grote oppervlakten

Eureka schrobmachines Eureka E71 eco
Schrob- zuigautomaat voor oppervlakten van 1.500 tot 2.800m. Uitgerust met het gepatenteerd ECO systeem. Water- en detergentrecuperatie. Dosering in functie van de rijsnelheid. Tot 280L watervoorraad.
Product informatie

Eureka schrobmachines Eureka E81 eco
Schrob- zuigautomaat voor oppervlakten van 2.500 tot 3.600m. Uitgerust met het gepatenteerd ECO systeem. Water- en detergentrecuperatie. Dosering in functie van de rijsnelheid. Tot 280L watervoorraad.
Product informatie

Ride on

Eureka schrobmachines Eureka E75
Opzit schrob- zuigautomaat voor het reinigen van oppervlakten tot ca. 8.000m. Zorgt voor een enorme besparing in de schoonmaakkosten. Werkt snel, productief en gebruiksvriendelijk.
Product informatie

Eureka schrobmachines Eureka E85 eco
Opzit schrob- zuigautomaat voor oppervlakten van 4.000 tot 6.000m. Uitgerust met gepatenteerd ECO systeem. Water- en detergentrecuperatie. Dosering in functie van de rijsnelheid. Tot 450L watervoorraad.
Product informatie

Meer weten?
Wilt u meer productinformatie en advies op maat? Neem dan contact met ons op! Bel ons kantoor in Anna Paulowna of Dirkshorn, wij zijn u graag van dienst.